Inapoi

Indice glicemic scazut - sirop de agave

indice glicemic

Cele mai multe fructe contin fructoza, un zaharid ce se regaseste si in siropul de agave in cantitate mare!.

Fructoza este un zahar pe care organismul nostru il asimileaza mult mai lent, astfel se evita cresterea brusca a nivelului de zahar din sange; astfel se explica indicele glicemic scazut.

Si diabeticii pot sa foloseasca siropul de agave, luand insa in considerare cantitatea de glucide pe care au voie sa o asimileze, fara a fi in pericol!


Zaharul alb si siropul de agave, care sunt diferentele?

Tabelul de mai jos prezinta principalele diferente din punct de vedere nutritional intre zaharul alb si siropul de agave

tableau valeur energetique sirop d'agave
  • 1) Table de composition nutritionnelle des aliments Ciqual 2008
    http://www.afssa.fr/
  • 2) Données fabricant
  • *traces : moins de 0,5 grammes pour 100 grammes de produit.

Vizitati Sunny BIO Vizitati Sunny VIA